Ten archiwum to miejsce, gdzie rozmowy są usuwane z głównego wątku Lista czatów idź. Historia pozostaje nienaruszona: czat jest po prostu ukryty, aby nie zaśmiecać aktywnych rozmów.
Do czego to jest
Archiwum utrzymuje główną listę w czystości: rzadko używane lub zakończone rozmowy są przenoszone do archiwum, ale pozostają dostępne i w pełni zachowane.
Z archiwum — otwórz ekran archiwum, znajdź czat i przywróć go do głównej listy.
Nowa wiadomość w zarchiwizowanym czacie może przywrócić go do głównej listy (w zależności od twojego
ustawienia powiadomień).
Archiwum dotyczy tylko wyświetlania aplikacji: historia rozmów i pamięć agenta po stronie instancji nie są usuwane.
Ten **archiwum** to miejsce, gdzie rozmowy są usuwane z głównego wątku [Lista czatów](/pl/v1.0/app/chats) idź. Historia pozostaje nienaruszona: czat jest po prostu ukryty, aby nie zaśmiecać aktywnych rozmów.
## Do czego to jest
Archiwum utrzymuje główną listę w czystości: rzadko używane lub zakończone rozmowy są przenoszone do archiwum, ale pozostają dostępne i w pełni zachowane.
## Jak z tego korzystać
- **Archiwizować** — przesuń rozmowę w [Lista czatów](/pl/v1.0/app/chats) lub wybierz „Archiwum” w
[Ustawienia czatu](/pl/v1.0/app/chat-settings).
- **Z archiwum** — otwórz ekran archiwum, znajdź czat i przywróć go do głównej listy.
- Nowa wiadomość w zarchiwizowanym czacie może przywrócić go do głównej listy (w zależności od twojego
ustawienia powiadomień).
Archiwum dotyczy tylko wyświetlania aplikacji: historia rozmów i pamięć agenta po stronie instancji nie są usuwane.